Prezantohet harta turistike Lezhe

Written by on 09/08/2018

Prezantohet harta turistike LezheTashme çdo vizitor vendas apo turist i huaj qe ka interes per t’u njohur me historine, kulturen apo turizmin religjioz te Lezhes, ka ne dispozicion tashme harten turistike te ketij qyteti.Bashkia e Lezhes ka publikuar harten turistike te Lezhes, ku turistet mund te gjejne detaje lidhur me pikat e veçanta turistike.Trashegimia e pasur historike dhe kulturore e ben kete bashki nje destinacion terheqes per turizmin kulturor.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist