Presidenti i ri i Amerikës mund t’i japë një kthesë 360 gradë industrisë së udhëtimeve

Written by on 13/11/2020

Ish-Nënkryetari dhe tani Presidenti i Zgjedhur Joe Biden siguroi vota të mjaftueshme për fitoren në  zgjedhjet presidenciale të SH.B.A. Por çfarë do të thotë kjo për të ardhmen e industrisë së udhëtimeve? Industria e udhëtimeve përbën më shumë se një të tretën e papunësisë së përgjithshme në SHBA dhe politikat për të nxitur lehtësimin, rimëkëmbjen dhe stimulimin për bizneset e udhëtimit janë pjesë përbërëse e një kthesë ekonomike të SHBA-së. Kjo industri ka përshëndetur objektivin e presidentit Biden për të ndihmuar industritë më të prekura nga pandemia.


Current track

Title

Artist