Pra, cilat linja ajrore vijojnë të kenë flotat më të mëdha?

Written by on 08/03/2021

Kur bëhet fjalë për matjen e madhësisë së linjës ajrore, flota e avionëve është një tregues i rëndësishëm. Sidoqoftë, duke marrë parasysh vitin e fundit, shumë kompani ajrore janë ristrukturuar dhe janë më të vogla se më parë. Nga të dhënat rezulton se linja më e madhe ajrore vijon të jetë American Airlines me 891 aeroplanë.

American Airlines to warn 25,000 workers of potential furloughs - CNN

Pas saj renditet United me 828 aeroplanë, pasuar nga Delta, Southwest, China Southern, Sky West dhe Ryanair./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background