Portugalia synon dyfishim te netqendrimeve deri ne vitin 2027

Written by on 01/09/2018

 

Portugalia synon nje rritje vjetore prej 4% te numrit te turisteve te huaj deri ne vitin 2027.Dyfishimi i netqendrimeve deri ne 80 milione te tilla dhe fitime deri ne 26miliard euro jane gjithashtu dy prej objektivave kryesore brenda vitit 2027 per kete destinacion. Duket se fushtatat promovuese , cmimet e favorshme, natyra, siguria dhe sherbimet kane qene elementet kryesore qe kane terhequr masivisht turistet e huaj ne Portugali dy vitet e fundit. Nderkohe target per kete vit mbeten tregje si Brazili, Mbreteria e Bashkuar, Gjermania dhe Franca.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist