Porosit midhje, gjen perlen me vlere mbi 2000 euro!

Written by on 20/12/2018

Shkon per darke ne nje restorant dhe porosit nje pjate me midhje qe kushtonte rreth 13 euro dhe ne njeren prej tyre gjen nje perle qe mund te vleje 2 mije deri ne 4 mije euro. Kjo eshte surpriza qe i ka ndodhur 66-vjeçarit Rick Antosh, ne nje restorant ne qender te Nju Jorkut ne Manhattan. Klienti kerkoi informacion ne restorant dhe vendimi erdhi menjehere: ishte nje margaritar. Shefi i restorantit  tha se ne 28 vite qe punon aty kjo eshte hera e dyte qe ndodh. A do ta shese perlen e tij fatlumi? Ndoshta jo. Ne fakt do qe ta mbaje si nje kujtim i nje darke origjinale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist