Pogradeci cel sezonin turistik!

Written by on 19/06/2018

Agjencia Kombetare e Turizmit ne kuader te promovimit te Shqiperise turistike dhe ne mbeshtetje te festave lokale kudo ne vend, ishte pjesemarrese ne hapjen e sezonit turistik veror ne Pogradec. Kjo dite e rendesishme festive u shoqerua me aktivitete te shumta sportive, promovuese, kulturore, artizanale e kulinare. AKT ne bashkepunim me pushtetin lokal dhe Shoqaten e Restoranteve Turistike Shqiptare realizuan edhe ndarjen e çmimeve per restorantet me cilesore te rajonit te Pogradecit, duke vleresuar lart mikpritjen, kulturen dhe kuzhinen lokale. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist