Lyric Dubee on Travel Rock

Travel Rock 26/12/2018

Kete te merkure, ne Travel Rock per here te pare u zhvillua nje interviste telefonike me nje artist kanadez; kantautori Lyric Dubee foli per detaje te padegjuara ne komunikimin telefonik me Visarin, host-in e programit! Lyric deri tani ka nxjerre 4 albume dhe pervec tour-eve ne Amerike dhe Canada, ka zhvilluar dhe nje tour aziatik me shume shfaqje ne Japoni! Eshte vetem 20 vjec!

TRAVEL ROCK

TRAVEL ROCK

More info
Current track

Title

Artist

Background