Po vjen fundi i “falsifikatorëve” të monedhave euro!

Written by on 01/05/2019

 

 

Banka Qendrore Evropiane ka prezantuar karakteristikat revolucionare të kartëmonedhave të reja euro. Ato do te jene te pashkatërrueshme dhe të pafalsifikueshme pasi  filigrama e re është studiuar për të qenë jashtëzakonisht e vështirë për t’u riprodhuar. Keto kartmonedha do te hidhen në qarkullim në fund të majit. Banka qendrore do të hedhë në qarkullim edhe kartëmonedhat e reja prej 100 dhe 200 eurosh, edhe ato rezistente. Ndersa formatet e fundit, kanë portretin e hyjneshës Evropë, siç prezantohej në mitologjinë greke.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist