Plovdiv , Kryeqyteti Europian i Kultures per vitin 2019!

Written by on 31/05/2018

Keshilli i Bashkimit Europian ne mbledhjen e fundit ka vendosur te shpalle zyrtarisht qytetin e Plovdivit ne Bullgari, Kryeqytet Europian te Kultures per vitin 2019. Qyteti ishte nominuar disa here per vlerat e tij kulturore dhe per eventet e rendesishme artistike qe zhvillohen atje. Me marrjen e ketij titulli , Plovdiv do te kthehet edhe ne nje atraksion te rendesishem turistik bullgar per turistet e huaj gjate ketyre viteve.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist