Plazhi privat me i cuditshem ne bote!

Written by on 14/05/2018

Plazhi privat me i çuditshem ne bote ndodhet ne fshatin bregdetar te Holbeton ne lindje te Plymouth ne rajonin Devon ne Mbreterine e Bashkuar.Ky plazh eshte ideal per te gjithe ata qe duan te shkeputen plotesisht nga rutina e ngarkuar e diteve te sotme. Ketu nuk ka vale per telefonat celulare dhe nuk ka energji elektrike (te cilen e zevendeson nje central me energji diellore). Ai ndodhet i fshehur midis kodrave ne fshatin bregdetar te Holbeton dhe mund te behet i juaji per vetem 325 dollare amerikane / nata. Plazhi ka nje shtepize ne zemer te natyres ku te gjithe mund te kenaqen duke eksploruar. Kafshet dhe personat nen 18 vjec nuk lejohen ne kete plazh.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist