Plazhet europiane, me te pastra kete vere!

Written by on 15/06/2018

Plazhet europiane i kane rritur standardet e higjienes per kete sezon turistik. Sipas autoriteteve te Unionit Europian, tani plazhet jane 95% me te paster, por ato qe bejne diferencen per ujin e kristalte jane Kroacia,Turqia, Spanja,  Qipro, Greqia dhe Malta . Komisioniere te Mjedisit ne BE u kane kerkuar vizitoreve qe te jene te kujdesshem qe kur pushojne te mos demtojne atraksionet e ndryshme dhe te mos ndotin plazhet. Sipas eksperteve ka ende pune per te rritur standartet dhe cilesine e ujit e plazheve ne Europe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist