Plazhet dhe ishujt, nder preferencat me te medha kete vere!

Written by on 04/05/2018

Plazhet dhe ishujt, nder preferencat me te medha kete vere!

 

Plazhet dhe ishujt duket se do te mbizoterojne ne zgjedhjet e turisteve edhe per kete sezon turistik dhe listat e vendet me te mira per tu zgjedhur ne kete aspekt vijojne nga ente te ndryshme. Nese kerkoni diell, rere dhe plazh te virgjer , ishulli kroat Stiniva eshte renditur si destinacioni me i mire europian ne kete drejtim. Vleresimi u be nga organizata turistike European Best Destination qe thekson bukurite natyrore te ketij ishulli dhe argetimin e relaksin si elementet me te forte te tij.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist