Platforma per zhvillimin e turizmit, 10 milione turiste deri ne vitin 2025

Written by on 28/09/2018

 

Plani per zhvillimin e turizmit ne vend do te fokusohet ne 4 drejtime kryesore, qe lidhen me bashkepunimin me pushtetin vendor, permiresimin e sherbimeve, investime ne infrastrukture dhe marketing”. Diten e djeshme  ne nje dalje per mediat ministri Blendi Klosi publikoi hapat qe do te ndermerren per arritjen e sfides, qe Shqiperia te vizitohet nga 10 milion turiste deri ne vitin 2025. Ministri tha se do te nderhyet per te zgjidhur problemin e rikthimit te turisteve per shkak te mungeses se sherbimeve, por edhe profesionisteve qe ka sektori ndersa shtoi se futja e disa hoteleve nderkombetare ne tregun shqiptar do te pasohet edhe me rritje te punonjesve te kualifikuar.Sipas shifrave zyrtare, gjate shtatorit Shqiperine e kane vizituar rreth 606 mije turiste apo rreth 31% me shume, ne krahasim me te njejten periudhe te vitit te kaluar.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist