Pijet energjike, rreziqe shëndetësore të paqëllimshme!

Written by on 30/05/2019

 

 

Ekspertët janë gjithnjë e më të shqetësuar për përbërjen e pijeve energjike e cila nxit probleme shëndetësore të paqëllimshme. Një studim i botuar në gazetën e Shoqatës Amerikane të Zemrës, ka zbuluar se kafeina e pijeve energjike ndryshon aktivitetin e zemrës dhe rrit presionin e gjakut. Edhe pse ekspertët e OKB-së kanë deklaruar se pijet energjike mund të paraqesin rrezik për shëndetin publik dhe nuk duhen konsumuar nga fëmijët, tregu global i tyre po rritet çdo ditë e më shumë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist