Perurohet impianti i ujrave ne Vlore

Written by on 09/07/2018

Perurohet impianti i ujrave ne Vlore

Transformimi mjedisor permes investimeve qe lidhen me ujerat e zeza dhe perpunimin e mbetjeve do ta shnderroje gjithe zonen kryesore turistike te Vlores ne nje pasqyre te pastertise dhe bukurise se vendit. Kete e ka deklaruar Kryeministri i vendit , gjate perurimit te impiantit te perpunimit te ujerave ne Vlore. Kryeministri informoi se “zgjatimi i gjithe procesit te transformimit infrastrukturor nentokesor do te vijoje ne Orikum, ku ne 2-3 muajt e ardhshem do te vihet perfundimisht ne pune impianti i perpunimit te ujerave te zeza.Nderkohe ambasadorja e BE ne Tirane, Romana Vlahutin deklaroi se Shqiperia po perjeton nje rritje domethenese te numrit te turisteve dhe se e meriton te kete standarde si Bashkimi Europian.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist