Përmirësimi dhe mbrojtja e Akropolit, prioritet i qeverisë greke!

Written by on 17/11/2021

Ministria e Kulturës në Greqi do të përdorë çdo mjet financimi në dispozicion për përmirësimin dhe mbrojtjen e sitit arkeologjik të Akropolit. Kjo ishte deklarata e Ministres së Kulturës Lina Mendoni gjatë takimit të 7-të Ndërkombëtar për Restaurimin e Monumenteve të Akropolit në Athinë.

“Imazhi i Akropolit pasqyron imazhin e Greqisë”, tha Mendoni gjatë takimit, duke shtuar se përmirësimi dhe restaurimi i monumentit është një prioritet i qeverisë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist