Periudhe e suksesshme per aeroportet kroate!

Written by on 12/04/2018

Periudhe e suksesshme per aeroportet kroate!

 

Aeroportet kroate po kalojne nje periudhe te suksesshme teksa kane pasur nje rekord pasagjeresh qe kane kaluar ndermjet tyre kete vit. Behet fjale per me shume se 3 milione pasagjere qe kane levizur neperjet aeroporteve kroate per kete pjese te vitit. Tregjet me fitimprurese per keto aeroporte kane qene Mbreteria e Bashkuar, Gjermania dhe Skandinavia. Keto do te jene edhe vendet nga te cilat linjat ajrore do te kene me shume fluturime kryesisht te turisteve qe interesohen per brigjet kroate gjate sezonit veror.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist