Perfundon ura me e gjate ne bote!

Written by on 04/09/2018

 

20 miliarde dollare investime, 8 vjet punime dhe 55 km autostrade pezull mbi det! Ne kete menyre kane perfunduar ne kohe punimet per uren me te gjate ne bote qe do te lidhe Kinen Kontinentale, konkretisht Macao-n dhe Hong Kongun. Behet fjale per nje strukture spektakolare qe do te reduktoje kohen e udhetimit mes dy qyteteve nga tre ore qe eshte aktualisht ne vetem 30 minuta. Nga ana tjeter ura do te kete impakt ne bashkepunimin ekonomik dhe social mes dy qyteteve. Per te perfunduar vepren jane perdorur 420 mije ton celik, 1 milione meter kub cemento, 14 mije punetore dhe nje flote prej 100 anijesh.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist