Perfundon rikonstruksioni i rruges Lin – Pogradec, lehtesi per turizmin

Written by on 01/09/2018

 

Plot 16 kilometrat rruge Lin – Pogradec, tashme jane rikonstruktuar teresisht. Ministri i Infrastruktures dhe Energjise bashke me Drejtorin e Autoritetit Rrugor Shqiptar inauguruan perfundimin e punimeve, duke theksuar se aksi ofron te gjithe elementet e sigurise. Rruge e kategorise C1 ka edhe elementet dekorative, ndriçim dhe nje trotuar. Trotuari fillon ne Lin dhe perfundon ne Pogradec. Eshte nje rruge me cilesi shume te mire punimesh, me nenkalime kembesoresh dhe me te gjithe elemenet e sigurise rrugore e do te sherbeje shume sidomos gjate sezonit turistik per kete rajon te vendit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist