Perfundon rikonstruksioni i rruges drejt Kepit te Rodonit!

Written by on 05/05/2018

Ka perfunduar se fundmi rikonstruksioni i segmentit rrugor Lalez-Bice-Draç ne zonen e Ishmit, nje aks lehteson levizjen edhe per vizitoret qe zgjedhin Kepin e Rodonit si destinacion te fundjaves. Rruga drejt Kepit te Rodonit ishte segmenti i fundit ku nevojiteshin nderhyrje ne njesine administrative Ishem, ndaj dhe perfundimi i saj kompleton infrastrukturen rrugore te kesaj zone. Fale investimeve te qeverise dhe zbatimit nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, rikonstruksioni i ketij segmenti rrugor me gjatesi  6.8 km krijon mundesi te reja per zhvillimin e agroturizmit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist