Perfundon rehabilitimi i Memorialit te Skenderbeut!

Written by on 11/12/2018

Projekti per rehabilitimin e Memorialit te Skenderbeut ka perfunduar. Ne Memorialin e Skenderbeut ne Lezhe nderhyrja e parashikuar nga Instituti i Monumenteve te Kultures dhe Ministria e Kultures u be ne punimet restauruese ne kete monument, si dhe ne muret e qytetit antik, ne rikonstruksionin e mbuleses, konsolidimin dhe restaurimin e piktures murale dhe mozaikut.Vendvarrimi i Skenderbeut perben njerin prej monumenteve me te rendesishem ne historine e Shqiperise.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist