Per “trekking” ne Tirane dhe Kruje

Written by on 28/03/2018

Per “trekking” ne Tirane dhe Kruje

Faqja e njohur turistike italiane e internetit “GoodTrekking.it” eshte media e radhes e vendit fqinj qe promovon turizmin ne Shqiperi kete vit. Ne shkrimin e publikuar se fundmi tregohet se ne vendin tone po promovohet dhe zhvillohet turizmi i qendrueshem. Gazetaret italiane kane bere edhe nje tur interesant ne Shqiperi duke permendur disa prej atraksioneve qe mund te terheqin vemendjen e turisteve italiane si Tirana dhe Kruja.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist