Për të disatin vit radhazi, ky është vendi më i mirë në botë për cilësinë e jetës!

Written by on 21/12/2020

Për të disatin vit radhazi, Norvegjia është votuar si vendi më i mirë në botë për cilësinë e jetës, sipas Indeksit të Zhvillimit Njerëzor të Kombeve të Bashkuara. Për këtë vlerësim janë marrë parasysh jetëgjatësia, shkollimi dhe të ardhurat bruto. Pas Norvegjisë në vend të dytë renditet Republika e Irlandës dhe në vend të tretë Zvicra.


Current track

Title

Artist