Për herë të parë në histori ndryshon e Premtja e Zezë dhe për këtë ka vetëm një arsye!

Written by on 02/12/2019

Konsumatorët në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë bërë më shumë blerje në rrjet gjatë të Premtes së  Zezë, duke limituar shitjet në dyqanet fizike. Megjithatë, për herë të parë në disa vite, trafiku në disa dyqane gjatë ditës së Falenderimeve është rritur. Rëndësia e të Premtes së Zezë, me kalimin e viteve është zbehur, dhe kjo vjen për shkak të vendimit të shumë shitësve me pakicë për të hapur dyqanet të enjten në mbrëmje si dhe prej zbritjeve për periudhat e pushimeve. Shitësit më të mëdhenj fizikë si Walmart,Target dhe Best Buy, kanë shpenzuar miliarda në zgjerimin e operacioneve të tregtisë elektronike, për të zënë një pjesë të tregut” online”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist