Pema 220 vjeçare në Mat, monumenti i rrallë i natyrës që po tërheq turistët!

Written by on 14/10/2021

Në fshatin Patin të bashkisë Klos, gjendet një rrap 220 vjeçar i cili tërheq vëmendjen e turistëve vendas dhe të huaj. Ky monument natyror është vlerësuar të ketë vlera të shumta shkencore, biologjike, ekologjike dhe historike.

Monumenti i Natyrës i quajtur “Rrapi i Çelës” ka një lartësi prej 18 metrash dhe ka arritur të ruhet kryesisht nga banorët e zonës të cilët e kanë përdorur si vendtakimi në vitet e mëparshme./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background