Pazari i Korces nominohet per “Rinovimin e Vitit” ne Londer!

Written by on 29/05/2018

Rivitalizimi i Pazarit te Vjeter te Korçes eshte nominuar per “Projektin e Rinovimit te Vitit ne Çmimet e Europes ne Zhvillim”, ne Londer. Ky eshte nje program prestigjioz, i cili vlereson shembujt e suksesit dhe praktikat me te mira ne nxitjen e rritjes ekonomike dhe sociale, ne rajonin e Europes Qendrore dhe Lindore. Pazari i Vjeter i Korçes eshte nje nga projektet qe deshmon me se miri transformimin ne nje atraksion te mrekullueshem turistik dhe nje pol te rendesishem per zhvillimin e biznesit.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist