Pavarësisht pandemisë, Gjermania dha 30.000 viza për punëtorët e kualifikuar!

Written by on 02/03/2021

Pavarësisht nga pandemia, nga 1 marsi deri më 31 dhjetor 2020 Gjermania ka lëshuar 30.000 viza ndaj specialistëve të kualifikuar nga vendet e treta. Ministri Federal i Brendshëm Horst Seehofer iu referua Aktit të Imigracionit të Punëtorëve të Kualifikuar si një moment historik në politikën e migracionit gjerman.

Horst Seehofer hört 2021 auf: „Ich bin dann ein unpolitischer Mensch“

“Vetëm një vit pas prezantimit të tij, ne jemi në konkurrencë për punëtorë të kualifikuar dhe në të njëjtën kohë u ofrojmë njerëzve një rrugë ligjore në tregun gjerman të punës” tha Ministri./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background