Pasi legalizon kanabisin Kanadaja thote se shkakton deme me te medha se alkooli!

Written by on 25/10/2018

 

Te tymosesh kanabis shkakton deme me te medha se sa po te pish alkool, veçanerisht pergjate viteve te adoleshences. Ky eshte alarmi i sapo njoftuar nga nje studim i Universitetit te Montrealit ne Kanada.Vlen te kujtohet se shteti i Kanadase sapo ka legalizuar perdorimin masiv te kanabisit, per qellime rekreacioni. Ne veçanti, ne studimin e ri thuhet se perdorimi i kanabisit nga ana e adoleshenteve, paska nje ndikim perkeqesues ne plan afatgjate mbi zhvillimin e trurit dhe aftesive te tij konjiktive.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist