Pasaporta apo certifikata e vaksinimit, cila do të ketë më shumë vlerë në të ardhmen?

Written by on 04/12/2020

Pritshmëria e lartë se vaksina do të dalë në treg të paktën deri në marsin e 2021, duket se do të ndryshojë rrjedhën e gjërave. Një certifikatë vaksinimi mundet të marrë më shumë vlerë sesa vetë pashaporta, për të gjithë pasagjerët që zgjedhin rrugët ajrore në veçanti. Certifikata  elektronike e vaksinimit do të tregojë në kohë reale nëse pasagjeri është vaksinuar dhe çfarë analizash ka kryer në përgjithësi. Karta e verdhë elektronike, pjesë e programit COVAX  është krijuar për të përshpejtuar dhe zhvilluar qasjen e barabartë ndaj vaksinave anti-Covid.


Current track

Title

Artist