Pas një pritjeje të gjatë, disa nga ishujt më të njohur të Azisë Juglindore po rihapen për turistët!

Written by on 28/09/2021

Ishujt e Azisë Juglindore po rihapen për vizitorët. Rajoni është shtëpia e vendeve, të tilla si Tajlanda, Vietnami dhe Kamboxhia, që i mbajtën normat e Covid të ulëta gjatë gjithë vitit 2020. Kjo ndryshoi me ardhjen e variantit delta, i cili detyroi shumë kombe të Azisë Juglindore të përballeshin për herë të parë me shpërthime të mëdha.

Nëse gjithçka ecën sipas planit, në tetor turistët do t’i kenë dyert e hapura në këto vende./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background