Pas akuzave për mashtrim, Rusia nuk do të marrë pjesë në Lojërat Olimpike!

Written by on 18/12/2020

Një vendim i fundit e ndalon Rusinë të marrë pjesë në Lojërat Olimpike dhe ato Paralimpike të Tokios, të cilat janë shtyrë për vitin e ardhshëm, si dhe në Kupën e Botës, “Katar 2022”. Shkak për këtë është bërë fakti se agjensia ruse kundër-dopingut nuk ka vepruar në përputhje me rregullat e përgjithshme dhe është akuzuar për manipulim me testet. Atletët që do të vërtetojnë se nuk janë të përfshirë në skandalin me doping, do të jenë në gjendje të garojnë nën një flamur neutral.


Current track

Title

Artist