Parku nenujor me i madh ne bote do te hapet ne Bahrein kete vit!

Written by on 25/01/2019

Gjate veres se ketij viti pritet te hapet per publikun parku nenujor, ne shtetin e Bahrainit ne ishullin Gulf. Ky ishull do te kete nje siperfaqe prej 100,000 metrash katrore dhe do te jete njekohesisht edhe parku me i madh nenujor ne bote. Ne qender te ketij parku do te jete nje aeroplan Boeing 74 i fundosur. Gjithashtu perveç ketij aeroplani do te kete edhe disa kopje te shtepive te tregtareve qe shisnin perla tradicionale, do te kete imitime shume cilesore te shkembinjve nenujore dhe skulptura te tjera. Sipas autoriteteve te Turizmit te Bahrainit parku do te hapet per te gjithe vizitoret gjate veres se ketij viti. Agjencia turistike e arkipelagut thekson gjithashtu se ky projekt do te ndertohet ne perputhje te plote me parametrat ekologjike. Pasi te perfundohet ky park do te jete pjese e listes se Trashegimive Pasurore ne Mbrojtje te UNESCO-s.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist