Parku kombëtar i Korçës që po tërheq turistët gjermanë

Written by on 21/09/2021

Parku kombëtar Bredhi i Drenovës në Korçë po sheh një frekuentim të lartë nga turistët gjermanë. Ai konsiderohet si një nga parqet më të bukura natyrore në Shqipëri që vizitohet në të gjitha stinët nga turistë dhe kryesisht të huaj.

Parku strehon kafshë si ariu, ujku, kaprolli, duke fituar kështu vlera dhe rëndësi rajonale ballkanike./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background