Parku Kombëtar i Divjakës, 390 mijë vizitorë brenda katër muajve!

Written by on 01/11/2021

Gjatë periudhës qershor-shtator Parku Kombëtar i Divjakës është vizituar nga 390.000 vizitorë, 44.000 prej të cilëve janë të huaj. Pjesa më e madhe e turistëve janë kryesisht turistë polakë, çekë dhe francezë.

Divjaka sot është një nga parqet natyrore më të vizituara të vendit për turizmin detar, natyror, të peizazhit, atë të vëzhgimit të shpendëve ujorë dhe të historisë ku në fokus është veçanërisht “Pelikani Kacurrel”./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist