Parku Detar Karaburun – Sazan me rekord turistesh kete vit

Written by on 04/09/2018

 

Parku Kombetar Detar Karaburun-Sazan ishte nder destinacionet me mbreselenese per 45 000 turistet vendas dhe te huaj. Sipas te dhenave te portit Vlore gjate sezonit turistik verore qershor-gusht, nga porti i Vlores jane nisur 20 000 turiste, nga pika te tjera me anije 13 000 dhe me mjete te vogla 12 000. Rreth 40% e vizitoreve ne Karaburun dhe Sazan ishin shtetas te huaj qe kishin ardhur nga vende te ndryshme si Polonia , Italia, Amerika, Rusia, Finlanda, Suedia e Gjermania.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist