Parisi mund t’i thote “Jo” rezervimeve turistike ne qendren historike

Written by on 07/09/2018

 

Parisi shume shpejt mund te ndaloje rezervimet turistike ne Airbnb per shtepite ne qendren historike te qytetit. Lajmerimin e kane bere autoritetet e komunes se Parisit qe theksojne se per shkak te rezervimeve masive per qira te shkurtra ne qendre e kryeqytetit francez , po largohen vit pas viti gjithnje e me shume vendas. Ndalimi i ketyre rezervimeve per zona te caktuara ne Paris, do te behet me qellim qe qyteti “t’i rikthehet klases se mesme”. Ne 5 vite nga qendra e Parisit jane larguar mbi 20 mije banore dhe situata mund te perkeqsohet. Rezervimet ne Airbnb jane percaktuar si nje kercenim i identitetit ne shume zona te njohura te Parisit

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist