Parisi mund të ketë një plazh në zemër të qytetit, Champs Elysées nën planet e reja të ndryshimit!

Written by on 13/01/2021

Ka plane për të ringjallur Champs-Élyséen e famshme të Parisit duke e bërë atë më miqësor për këmbësorët me atraksione të reja interesante, duke përfshirë një plazh urban sezonal dhe një shesh akulli rreth Harkut të Triumfit. Ndërsa shumë turistë e konsiderojnë Champs-Élysées si rrugën më të bukur në botë, vendasit kanë një ide tjetër. Në vitet e fundit ai ka filluar të ndihet si një autostradë me 64.000 makina që bllokojnë korsitë çdo ditë. Niveli i zhurmës është gjithashtu një nga më të lartët në Paris dhe shumica e parizienëve e shmangin atë nëse munden. Në një përpjekje për ta rregulluar, bizneset lokale u bashkuan për të formuar Komitetet Champs-Élysées dhe kanë ndërmarrë plane për ta ringjallur rrugën. Kryebashkiakja Anna Hidalgo ka dhënë dritën jeshile për këtë projekt.


Current track

Title

Artist