Parisi do te vendose nje mburoje te perhershme rreth kulles Eiffel!

Written by on 16/06/2018

Parisi do te zbuloje mbrojtjen e re rrethuese rreth Kulles Eiffel per te mbrojtur kunder kercenimeve terroriste. Pengesat e perkohshme u vendosen rreth kulles ne qershor 2016, dhe tani po zevendesohen me masa me te perhershme. Mendohet se do te perfundoje ne mes te korrikut, nderkohe qe mbrojtja e do te arrije koston e 35 milione dollareve. Me shume se 240 vete kane humbur jeten  ne sulmet terroriste ne France qe nga viti 2015. Autoritetet vendase pohojne se muret e reja jane “te ngurta per sigurine absolute”.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist