Parisi destinacioni me i mire sipas TripAdvisor!

Written by on 21/03/2018

Parisi kryesoi renditjen e destinacionit me te mire turistik per kete vit ne cmimet e pervitshme te TripAdvisor. Fituesit e çmimeve jane perzgjedhur duke perdorur nje algoritem te bazuar ne sasine, cilesine, kritikat dhe vleresimet e hoteleve, atraksionet dhe restorantet e destinacioneve nga e gjithe bota deri me tani. Kryeqyteti francez  permbush kerkesat e te gjithe tipologjive te turisteve, e ndoshta per kete eshte destinacioni me i dashur ne bote. Ne vend te dyte gjendet Londra, qe pasohet nga Roma, Bali, Kreta, Barcelona dhe Praga.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist