Paralajmërim për qytetarët të cilët udhëtojnë në disa akse të caktuara të rajoneve!

Written by on 13/01/2020

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar për median dhe opinonin publik mbi gjendjen e akseve kryesore në vend.  Rajoni Verior, aksi Qafë-Buall –Krastë është pastruar dhe qarkullimi bëhet normalisht në të gjitha akset e këtij rajoni, pa zinxhirë. Rajoni Qendror, përveç një pjese në segmentin ura e Cerenecit-Steblevë ku rekomandohet përdorimi i zinxhirëve, në të gjitha akset e tjera qarkullimi vazhdon normalisht.  Rajoni Jugor nuk ka probleme në qarkullimin e mjeteve.Në të gjitha akset e tjera të rrjetit kombëtar, qarkullimi kryhet normalisht,pa zinxhirë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist