Paraja, shkaku kryesor per divorcet

Written by on 12/10/2018

 

Nuk eshte aspak per tu habitur se nje nga shkaqet me te medha te divorceve jane pikerisht parate. Sipas nje studimi te mbi 2,000 te rriturve nga SunTrust Bank, paraja eshte shkaku kryesor i stresit ne nje marredhenie. Hulumtimi zbuloi se 35 per qind e njerezve thane se financat zene vendin kryesor te problemeve me partnerin e tyre. Natyrisht, çiftet qe kane pothuaj te njejtat te ardhura, rrisin mundesite per sukses. Sa me e madhe te jete mosperputhja mes te ardhurave te nje çifti, aq me shume ka gjasa qe ato te ndahen brenda pese viteve, tha hulumtuesit nga Bordi i Rezerves Federale.Megjithate, kjo nuk do te thote se çiftet e pasura shkojne me mire. Ka çifte qe vertet kane shume para, por kane edhe shpenzime te larta mujore, dhe per kete ata vihen ne veshtiresi.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist