Paradoksi/Valbona nuk vuan për turistë, por për energji elektrike!

Written by on 09/08/2021

Në pikun e turizmit, shumë biznese në Valbonën turistike janë të detyruar të punojnë me gjenerator në mungesë të energjisë elektrike. Sipërmarrësit ngrejnë gjithashtu shqetësimin se në sezonin turistik, sidomos atij veror,  mungojnë të rinjtë e specializuar, që angazhohen në hoteleri -turizëm.

Sipas tyre, ndërtimi i HEC-eve në lumin e Valbonës do të stepë veçanërisht turistët e huaj. Pavarësisht problematikave, dy javët e para të gushtit flasin për një frekuentim të lartë të Valbonës nga vizitorë vendas dhe të huaj./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background