Pandemia ul azilkërkuesit në Shqipëri/Dominojnë sërish sirianët dhe marokenët

Written by on 07/07/2021

Sipas raportit të INSTAT pandemia ka ulur numrin e azilkërkuesve në Shqipëri. Në krahasim me vitin 2019 rezulton një rënie me 66%. Pjesa më e madhe e azilkërkuesve janë me origjinë nga Siria, Iraku dhe Maroku.

Në vitin  2020 rreth 80% e azilkërkuesve rezultojnë të jenë meshkuj./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist