Panairi i produkteve bio promovon zonen e Kotes ne Vlore!

Written by on 27/10/2018

Gatimet tradicionale te zones se Laberise u promovuan ne panairin e organizuar ne Kote te Vlores. Nga e gjithe harta e bashkise banoret erdhen me produktet e tyre te shumta, gjellet tradicionale, duke shnderruar kete panair ne nje sofer te madhe te shtruar ne qendren e qytezes se Kotes. Pjesemarrja ishte nga bizneset, banoret e kesaj zone dhe amvisat, te cilat kishin pergatitur gatimet qe do te ekspozonin ne kete panair. Panairi terhoqi vemendjen e vizitoreve dhe turisteve te huaj duke shpalosur potencialet agroturistike per kete zone te jugut te vendit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist