Panairet me te rendesishme te turizmit 2019

Written by on 31/12/2018

Panairet me te rendesishme te turizmit 2019 –

Gjate 2019 do te kete shume ngjarje e aktivitete te rendesishme sa i perket industrise se turizmit ku dominance do te kene patjeter panairet nderkombetare te turizmit. Disa prej panaireve me te rendesishme te turizmit te 2019 do te jene Fitur ne Spanje ( 23 – 27 janar) ; EMIITT ne Stamboll ( 31 janar – 3 shkurt); Balttour ne Riga ( 1 – 3 shkurt); Bit Milano ( 10 – 12 shkurt); IMTM Izrael ( 12- 13 shkurt); Holiday World ne Prage ( 21 – 24 shkurt); MITT Moscow ( 12 – 14 mars); IFTM Top Resa ne Paris ( 1 – 4 tetor);ITB Asia ne Singapor ( 16 – 18 tetor) dhe WTM London ( 4 – 6 nentor).


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist