Pakistan International Airlines nderton marreveshjen e re me Travelport.

Written by on 27/03/2019

Pakistan International Airlines nderton marreveshjen e re me Travelport.

Travelport ka arritur një marrëveshje me transportuesin kombëtar pakistanez, Pakistan International Airlines. Sipas marrëveshjes së re shumëvjeçare, Travelport do të zgjerojë maredheniet  me agjensite  transportuese në Amerikë, Azi dhe gjithashtu do te vazhdoje  të ofrojë sherbimet  në të gjithë Evropën, Lindjen e Mesme dhe Afrikën.

PIA – Pakistan International Airlines Boeing 777-300ER; AP-BHV@LHR;13.05.2013/708eh via Aero Icarus Flickr (CC-SA 2.0)


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist