Paketat e reja fiskale, mbeshtetje per agroturizmin!

Written by on 02/07/2018

Ndryshimet ne paketen fiskale, do te sjellin me shume lehtesi per sipermarrjen ne agroturizem. Sipas ketyre ndryshimeve te ndermarra nga ministria e Finances dhe Ekonomise, lehtesi do te kete per investitoret ne sektorin energjitik, per shoqerite e bashkepunimit bujqesore, si dhe per sipermarrjet ne sektorin e agroturizmit per te cilat  tatim fitimi do te reduktohet nga 15% ne 5%. Paketa fiskale parashikon gjithashtu uljen te TVSH ne 6% per sherbimet e akomodimit.Nje tjeter risi e kesaj pakete eshte edhe perjashtimi nga taksa ne infrastrukture e ndertimeve te reja me qellim agroturizmin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist