Paketa 500 euroshe e Greqisë për krizën energjitike

Written by on 09/10/2021

500 milion euro janë vënë në dispozicion të qytetarëve nga Qeveria Greke për të trajtuar krizën energjetike që ka kapluar Evropën dhe botën. Subvencioni i zbritjes së energjisë elektrike është dyfishuar, me koston totale të vlerësuar në 326 milionë euro.

Synimi i qeverisë është të zgjerojë kriteret e përfshirjes në mënyrë që të mbulojë më shumë se 1.000.000 familje./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background