Organizata Botërore e Turizmit zgjedh Portugalinë!

Written by on 31/05/2019

 

 

Portugalia ka marrë mandatin e dytë të Bordit Ekzekutiv në Organizatën Botërore të Turizmit. Zgjedhjet e mbajtura gjatë takimit të 64-ët të Komisionit të OBT-së Në Zagreb të Kroacisë i kanë dhënë vendin kryesues Portugalisë me 29 vota nga 41 pjesëmarrës gjithsej. Mandati i dytë i Portugalisë është parë si njohje dhe afirmim  i strategjisë ndërkombëtare për turizmin. Organizata e ka konsideruar Portugalinë si shembullin e e vendit ku turizmi është instrument kryesor i rritjes ekonomike. Këshilli ekzekutiv është organi më i lartë i OBT-së dhe është përgjegjës për përcaktimin e pritoriteteve dhe aktiviteteve të organizatës. Mandati zgjat 4 vjet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist