Organizata Botërore e Shëndetësisë , zyrtarizon një tjetër sëmundje!

Written by on 30/05/2019

 

 

Pas zyrtarizmit të varësisë nga videolojërat, duket se OKB ka përfshirë në listë një tjetër sëmundje. Sfilitja nga puna është njohur nga organizata si problem i diagnostifikueshëm. Në ditët e sotme kur folusi mbi karrierën sa vjen e rritet, norma e orëve të punës, volumi dhe stresi që e rrethon e kanë kthyer fenomenin pothuajse në epidemi. Sipas OKB-së , faktorët që e kanë nxitur klasifikimin janë: shterimi i energjisë dhe ndjesia e rraskapitjes, rritja e distancës mendore që krijohet në mjediset e punës si edhe reduktimi i efikasitetit profesional. Sipas studiuesve, sfilitja nga puna është një problem madhor i shoqërisë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist